tramadol och alvedon tramadol 50mg nombre generico comercial tramadol

xanax .5 mg daily buy xanax ativan vs xanax conversion

xanax and hydrocodone mix buy xanax smoke a xanax pill

carisoprodol online Garden Grove buy soma online without prescription formula de soma no broffice

promethazine mixed with xanax buy xanax can't get high off xanax anymore

best tramadol potentiator buy tramadol overnight tramadol pre employment drug test

buy ambien Ontario buy ambien ambient noise reduction iphone 5

the verve valium skies song meaning buy valium online valium + xanax combination

300 mg ambien buy ambien online buy zolpidem online Glendale

can you take phentermine and alli at the same time phentermine 37.5mg what is phentermine hcl 15mg capsules

テーブルマナー その1

2012-05-09

ご観覧ありがとうございます。

 

今回は、フォークとナイフの使い方です。

結婚式やコース料理など、フォークとナイフがたくさん並べてあります。

外側から順番に使っていくと、料理が出終わるときにはなくなります。

又、左右だけでなく上部にもフォークやスプーンがあります。

これは、主にデザートで使用します。

online casino’s />

上の写真は、外側から『スープ』『前菜』『魚料理』『肉料理』で出されると思われます。

今は、お箸をおいてあるところもあります。

フォークやナイフを使っても、お箸を使っても自分のスタイルで召し上がっていいと思います。

お箸を使用した場合、スタッフの方が使用していないフォークなど下げてくれます。

スタッフの方に任せましょう。

温かい食事は温かいうちに、冷たい物は冷たいうちに食べるのも大切なことです。

シェフが心をこめてつくり、スタッフが素早くお持ちしています。

おいしく召し上がってもらう事が、シェフやスタッフにとって『うれしい』ことです。

 

 

当社は、テーブルマナーなども身に付きます。

興味がある方は、お問い合わせください。

久留米(0942)36-2776   佐賀(0952)28-6550

Copyright(c) 2010 Marriage Wedding Bridal All Rights Reserved.
久留米|ホームページ制作|トラストシステムズ